29 Şubat 2012 Çarşamba

Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik - ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik ucak bileti, biletbayisi ekonomik ucak ucuz bilet

Veya daha az - - aynı uçuş için bir ucak bileti satın birinden daha hiç ucuz ucak bileti için alışveriş yapan herkes, size bir ucak bileti satın aldığınızda, daha yüzlerce dolar ödemek olabilir taşıdığının farkında. Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik ucak bileti, biletbayisi ekonomik ucak ucuz bilet Ucuz Ucak Bilet Taktikler Bu mantıklı mı? Eğer bir kazak için alışveriş konum, ve büyük bir satış sırasında Macy 's adresinden satın almaya olur: Peki, bu şekilde düşünüyorum. Size amca Ekonomik biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı, bir hafta önce aldım sadece o iki kere yaptı bedel ödedi aynı kazak seçin. Ucak bileti ile aynı değil mi? Tam olarak değil. Bu ucuz ucak bileti bulma konusunda hiçbir şey basittir.

Ucak bileti satışları

Biz bu davranışı için havayolları kızamıyorsunuz gerekir; Yani, sadece perspektif fiyatları temel arz-talep ilkesine dayanan yoğun hava yolculuğu dönemlerde ucak bileti için süzülür Bir işletmenin mantıklı. Benim mahallede bile çocuklar bu biliyorum: Mart ayında ücret olarak Ağustos ayında bu scorchers sırasında, onlar Dallas bizim cul-de-sac üzerinde limonata için iki kez fiyat şarj edin. biletbayisi teoridir, daha fazla ucak bileti sistemin nasıl çalıştığı hakkında bilmeniz, daha sizin için bu sistemin çalışması yapabilirsiniz. Artı basit araçları kullanarak - - satın alma kararlarını büyük havayolu bilet yol açar "oyun sistemi" eğer sen, ama benim için iyi kalitede bir araştırma meselesi, onu çağır. Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik ucak bileti, biletbayisi ekonomik ucak ucuz bilet Havayolları Her Koltuk Fiyat Koyma nasıl Kabin içinde 137 koltuk vardır diyelim en - ve - en nispeten tam bir ucak için ucak bilet fiyatları bir göz atalım Öyleyse tipik bir Boeing 737 kırmasına izin.

Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik

Tipik bir iç hat uçuşu ile ekonomi sınıfı için yaklaşık 10 havayolu fiyat noktaları (veya bilet fiyatları) sahiptir. Bu havayolu fiyat nokta "merdiven" en sonunda iç hatlarda (uluslararası uçuşlar tamamen farklıdır) arasında nispeten homojen olup, üst havayolu fiyat noktası tipik olarak 500 $ ve 800 $ tek yönlü Yerleşik havayollarına için ve $ arasında 400 ve 500 $ olduğunu düşük maliyetli taşıyıcılar. Şimdi, ucak bileti fiyat aralığının alt ucunda şu değişkenler üzerinde önemli ölçüde bağlıdır ve bunlar önem sırasına göre listelenmiştir: Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik ucak bileti, biletbayisi ekonomik ucak ucuz bilet Bunlar, ucak bileti fiyat noktaları genellikle yarım bölünmüşlerdir - "Boş zaman" bilet fiyatları ve üst bölümü olarak bilinen alt bölümü ile "iş" bilet vardır.

Ekonomik ucak bileti

Düşünce burada oldukça basittir: iş seyahatlerinde genellikle çok daha az fiyat bilinçli ve tatil daha pahalı, son dakika bilet almak daha yatkındır. Tatil seyahat tarihleri ve yerleri ultra-fiyat bilinçli ve daha esnek olan kişilerdir. Ucuz ucak bileti Arazi Havayolu "Engellerle" Takas Havayolları kullandığınız bazı çağrı bu iki gruba halat yolculara "çit" - ". Engelli" Ben onları aramak istiyorum Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik ucak bileti, biletbayisi ekonomik ucak ucuz bilet Anlatayım. Ucak bu fiyat noktaları için ölçü birimi ve yapışık ise, yüksek bir fiyat noktasından daha düşük bir seviye aşağı hareket etmesine yardımcı olacak, onlarla ilgili kuralları (veya engellerle) var. Bunlar ucak bileti için en ucuz tutarı ödediği seçkin grup olmak için temizlemeniz gerekir engellerden bazıları şunlardır: Satın Advance - en ucuz ucak bileti genellikle (bazı düşük maliyetli havayolu yolları üzerinde, 7 gün düşer) en az 14 gün uçuştan önce havayolu bilet satın gerektirir. Minimum Stay - diğer ucuz havayolu biletleri Cumartesi gecesi konaklama (bir iş seyahatinde yapmaktan nefret ediyorum) ihtiyaç duyarken ucuz fiyatları genelde, en olarak 2 gece kalmak gerekir. Ayrılış Gün Gereksinimleri - yavaş hava yolculuğu gün - Giderek, ucuz ucak biletleri ayrıldıktan veya Salı, Çarşamba veya Cumartesi günü dönmek için gerektirir. Uçuş süresi Gereksinimleri - Bazı durumlarda, en ucuz ucak biletleri öğle yemeği sonrası ve akşam yemeğinden sonra sabah ilk uçuşları dahil olmak üzere seyahatin en popüler kez, için kalkış saatlerini kısıtlamak. Satın Alma Tarihi - Son ucak bileti satış sadece üç gün için iyi olmuştur ve biz de bir günlük satış çat pat görmeye oldum. Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik ucak bileti, biletbayisi ekonomik ucak ucuz bilet Yani şimdi havayolları 'ucak bileti "engelli" biliyorum, ama orada bitmiyor: havayolları siz ve en ucuz ucak biletleri arasında onlar dik bir kaç başka engeller var - tedarik göre, talep, eğilimleri, tarihsel trendleri ve kolaylık öngördü.

 Eğer tanımlı bir gidiş ve dönüş tarihi (tarihleri ve saatleri ayrıca tüm uçuş engelleri temizlemek gezisi) ile seyahatiniz için bir teklif sorduğunuzda, bakın, ayrıca havayolları tarafından üzerinde bir kez nihai alırsınız. Onlar sizin için uygun olan ve karar verebilir ki ucuz koltuk fiyatı "bak şimdi ben başkasının ayrılmadan önce daha fazla ödeme yapmayı daha olası olduğunu düşünüyorum, Hayır teşekkürler, burada ben ile şu anda yaşayabilir yüksek bir fiyattır." Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik ucak bileti, biletbayisi ekonomik ucak ucuz bilet "Verim" yönetim çılgın bilim play (bu bilgisayar meraklılarının hatırlıyorum) içine giriyor. Insan analistler tarafından tweaked - - gelişmiş algoritmik modelleri kullanarak bilgisayarları koltuk fiyat konusunda nihai karar, şu anda yapmak. Bu modeller ve gün (diğer ucak bileti fiyat değişiklikleri olduğu) sırasında farklı zamanlarda aynı uçuş için farklı bir teklif alabilirsiniz bir nedeni budur her zaman fikirlerini değiştiririm yapabilirsiniz. FareCompare at Amacımız büyük (ve ucuz) havayolu bileti satın alma kararlarına yardımcı basit araçlar ile bu çılgınlık sır perdesini aralamak için. Biz yıldır üzerinde çalışıyorum ve şimdi bir anlaşma, alışveriş yapmak her zaman bulmanıza yardımcı olmak için, hızlı, basit ve etkili yeni araçlar dışarı rulo başlıyor. Bu tartışma düğmesini, sana bir düzlemde konum dahaki sefere, her ve herkes size biri onlar aynı tam, sen mi daha (veya daha az) daha fazla ödeme tam olarak neden Biliyorum ki senin seatmate böbürlenebilirsiniz umuyoruz koltuk. Eğer bilet hafta ortasında (yani, Salı, Çarşamba veya Perşembe) satın alırsanız, size bir paket kaydedebilirsiniz. Salı günü 03:00 EST: Bir uzman, FareCompare.com 's Rick Seaney, hatta satın almak için ideal bir zamandır altını çizmiştir. Peki neden ücretleri zaten, bu şekilde çalışır? İşte Sayın Ekonomik biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı var: "Fiyatları sık sık dalgalanma ve de havayolu fiyatlarının iniş ve çıkışlar boşa çıkarmak ve öfke tüketiciler için, havayolu fiyatlandırma aslında hafta içinde bir döngü takip eder. Bazı koltuklarda% 15 ile% 25 iskonto olan birçok satış, tipik olarak, Pazartesi gecesi başlatılır .... Havayolları genellikle $ 5 ya da 10 dolarlık yönüyle onların temel fiyatlarla işaretleme, bir ücret artışı ile itmek istiyorlar, genellikle Perşembe gecesi, daha sonra rakip maç olmadığını görmek için izlemek ve daha yüksek oranlar üzerinden sopa takdirde yapılacak hafta sonu. Rakip inat ederse, fiyatlar Pazartesi sabahı tarafından geri alınabilir.

Ayrıca, havayolları ucuz koltuklarda bazı uçuşlarında satıyorsanız, fiyatları otomatik yüksek atlama, bu yüzden aktif olarak hafta sonları kendi envanterini yönetmek değil. Fare analistler onlar havayolu fiyatlandırma yöneticileri göre, Pazartesi günü işe geri gelene kadar daha ucuz fiyatlarla daha fazla sandalye sunuyoruz, ancak daha sonra karar verebilir. " Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik ucak bileti, biletbayisi ekonomik ucak ucuz bilet Tüm bu görüşünüzü Sayın Ekonomik biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı açıkladığı gibi, aynı bilet olabilmesidir "öncesinde bir uçuş bile 199 $ belirli gün ve 499 $, diğer gün, ay." Sayın Ekonomik biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı'in makale cevaplardan daha çok soru olarak yükseltir. Kurumsal seyahat bölümlerinde havayolu fiyat dalgalanmaları yararlanmak ve onların biletlerini hafta ortası çoğu satın alıyor musunuz? Nasıl böyle Kayak.com olarak giderek daha sofistike bir ücret ve fiyat karşılaştırma motorları, gelişimi fiyatlandırma stratejileri etkiliyor? Sn Ekonomik biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı'in verilerin çok Kayık geldi. Ama bu kesinlikle bir gözlemci etkisi devreye girer bir durum gibi görünüyor. Gazetecilerin ve halkın yoğun havayolları cevap ve ayarlamak zorlamadan havayolu fiyatlandırma stratejileri öğrenim görebilir miyim.

1 yorum:

  1. uçak bileti fiyatları konusunda yardıma ihtiyacınız var ise sizleri sitemize bekleriz.

    YanıtlaSil