5 Mart 2012 Pazartesi

Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik


"Bir Rus MiG-29 UB arka koltuğunda içine sarılı konum ve nefesinizi bir oksijen maskesi takan olsanda, zor geliyor. Her yöne bin-artı kilometre görebilirsiniz ve MiG göğe yükselir gibi, midenizin onunla birlikte gider. Pilot yan düzlemde döner. Atmosferin stratosfer karşılayan mavi ve siyah nerede olduğunu görebilir ve eğrilik dışarı yapabilirsiniz toprak-uzay gerçek kenarı var. Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik, Biletbayisi ucuz ucak

Rus MiG-29 UB savaş uçağı bir kez-in-a-ömür boyu uçuş: Paul Cusma, 30'lu yaşlarında bir Tampa Bay bölgesinde finansman yöneticisi, onun kova listesindeki en kickass çarpı-off girdi hakkında konuşuyor.

Bu bebeklerin birinde G'nin çekerek düşünce kalp Pitter-pat gitmek yaparsa, yüksek uçan adrenalin bağımlısı bu-Sen hakkında hiç şüphe yok. Hepimizin içinde Şanslı Lindy ve Amelia Earhart biraz var. Bu sadece bir harcamak istediğinize siz ne kadar çok olursa olsun ve ne kadar yüksek geri canlı gelme acele almak için gideceğiz var.

Incredible Adventures, bir Sarasota-tabanlı macera malzemeci, bir maceracı henüz uzay programında olmadan seyahat edebilirsiniz en yüksek noktasına MiG uçuş düzenleyecek. Paketi Moskova'ya seyahat ve ardından cushy Metropole Hotel'de, Nijni Novogrod Uçak Binası Tesisi, Sokol ve bir kez KGB tarafından tercih posh kazılar de konaklama için özel transfer içerir. Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik, Biletbayisi ucuz ucak

"Güvenlik izni almak için üç ay sürdü," Paul Cusma diyor. "Bu, Soğuk Savaş havacılığın yüzde 70 sorumlu olduğunu şehridir. Sovyet savaş makinesinin motoru oldu. "Cusma kapısında güvenlik yoluyla çobanlık ve onun bekleyen MiG ve pilot eğitmeni getirilerek anlatılmaktadır. "Benim kan basıncı, çünkü beklenti anksiyetesi bir biraz yüksekti, ama tabanda uçmak için aklandı. Sonra bu G takım elbise dışarı düşmesini bağırsaklarımdan tutmak için süper sıkı içine bağlandı. "

Stratosfer dokunduktan sonra Cusma "ter yarısı sırılsıklam oldu. Ben hayatımda yediğim en güzel egzersiz oldu. Yuri, benim pilot, inanılmaz bir şekli olduğunu, ve o sınır bizi hem de itti. Aslında uzaya gidiyor dışında deneyimi dövmek bir şey düşünemiyorum. " Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik, Biletbayisi ucuz ucak

Top Gun sizin ilham ve macera için kaşıntı kill bölge için bir tat içerir ise, Air Combat senin arkandayım olduğunu. Hoyt Harper, Sheraton Otelleri / Starwood Hotels and Resorts kıdemli başkan yardımcısı, Maverick, Iceman ve MiG'ler ile Kaz ticaret yangın ve Kelly McGillis kazanmaya çalışmak izleyerek büyüdüm. "Ben her zaman bir savaş pilotu olarak kendimi hayal ediyorum," diyor, "ama ben renk görme testi flunked. Karım beni imzaladı [köpek dövüşü için] bir doğum günü hediyesi olarak. "Harper ilk it dalaşı az kaptırdı ve en yakın arkadaşı Peter Mack, Starwood de ortaklık satış müdürü ile kapalı bakacak birden çok kez, arka olmuştur.

Air Combat lazer teknolojisi (yerine canlı yangın yerine) ve bir yan-yana öğrenci pilot koltuğuna yapılandırma kullanarak, gerçek uçuş şartlarında it dalaşı amatör oynayanlardan izin ticari havayolu pilotu Mike Blackstone tarafından başlatılmıştır. "Siz zamanın yüzde 90 hakkında uçağı kendinizi uçuyoruz," Blackstone diyor. Uçuşlar için yerler yıl boyunca Kıyıdan sahil mevcuttur.

"Bu çok temel var," Harper açıklıyor. "Sen ile birlikte, askeri pilotlarını yetiştirmek için kullandığı bir pervaneli uçağın konum eğitmen-kim, çoğu durumda, kendisi eski ordu ve Gun-eğitimli En olduğunu. Bu manevralar, güvenlik, vücudunuzun G-kuvveti etkisini açıklar. Barf çanta nerede Sonra da gösteriyor. "

"Amaç öldürmek bölge kendinizi koymak ise," Harper ekler. "Ben onun kanat ve kuyruk arkasına vurmak için benim hedef yönlendirmek için var. Ben rakibin arkasına geçmek ve daha sert ve daha hızlı çevirmek zorunda. Bu oyunda, o kim en G bulunuyor genellikle galip çeker. Ben Kaybettiğim zaman hey-ı'm sadece korkuyor, üzerinde olmuştur ama hiç bir roller coaster beş kat daha çılgın "diyor. Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik, Biletbayisi ucuz ucak


Hızınızı gibi kendi özel ada ses üzerinde bir savaş uçağı uçan mu? Sonra Milyonerler Danışma Uçuş planı vardır. Iyi topuklu için ısmarlama deneyimleri konusunda uzmanlaşmış şirket, Florida, Alabama, Delaware ve Kaliforniya'da yerlerden bir L39 savaş uçağı seçkin bir öğrenci uçuş sunuyor. Florida gezileri üzerinde, özel bir adada deniz kenarında bir akşam yemeği ile şampanya deneyimini sona erebilir, yanı sıra egzotik araba kiralama ve özel helikopter dropoffs gibi diğer özelleştirilmiş öğeleri ekleyin.

"Bu gerçek bir öğrencinin uçuş, ve gerçek uçuş tekniklerini öğrenmek," baş pilot Howard Chipman diyor. "Ama herkes bunu yapabilir. Bu dalış ve tırmanmaya ve gerçek parabolik manevralar, deneyiminizi filme bir kamera ile her şeyi, bu yüzden size bunu yaptı kanıtlayabilirim. "

Chipman savaş uçağı basınçlı olduğuna dikkat çekiyor ve böylece müşteriler bir oksijen maskesi gerekmez. Uçuş hızı 400 km'ye varan alabilirsiniz. "Kullandığımız kraft bir ZO saldırı modeli, en yaygın olarak kullanılan Askeri jet bir Doğu Alman zanaat olduğunu," Chipman diyor. "Biz terzi müşteri için ders çıkarlarını-ve ne kadar onların mide işleyebilir. Biz onları, uçağı havacılık yapmak ve yüksek G çekin bildirin ve biz nasıl baş aşağı uçağı rulo onlara göstermek. Ben deneyimi kendileri pilotlar olmaya devam aşık öğrenciler yaşadım. "

Şirketin kurucusu ve başkanı Doug Turner, egzotik araba onun başlangıç ​​Lamborghini, Aston Martins ve diğer luxe gezintileri manyetikler veya dropoffs için üzerine eklemek için bir sorun değildir bu yüzden iş var. Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik, Biletbayisi ucuz ucakVe daha Bond gibi heyecan yalvarmak maceracı bir Ekstra 300L dublör düzlemde daha fazla uçuş ve 100 den fazla mil hızında bir offshore raceboat deneyimi içeren bir Everglades 007 Mission Fighter Pilot macera tamamlayabilir. Live and Let Die, o pis Bayou timsahlar Bond'un ayaklarını ısırmak ile seven herkes, isteğe bağlı timsah güreş sergisi için isteyebilirsiniz.


Hepimiz Hindenburg'un tarihi çekimin gördüm (ya da biz hala Led Zeppelin Ben bir kopyası var), böylece bir zeplin almak ne kadar büyük biliyor. Zeppelin NT: Sadece hala uçan bu güzellikleri üç ve Airship Ventures, West Coast tabanlı sahibi ve işletmecisi, bunlardan biri vardır vardır. 246 feet derinliğinde, iki metre daha uzun, hızlı ve sessiz standart bir Boeing 747, daha var, ve gövde uçuş davalar için NASA tarafından kullanılan aynı malzemeden yapılmış. Bu da oldukça talihsiz Hindenburg süzülüyor hidrojen yerine, yanmaz helyum dolu. Bu olaydan kadar, zeplinler ticari havacılık geleceği olarak görülen ve Transatlantik ulaşım en elit modu kabul edildi. Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik, Biletbayisi ucuz ucak. Bugün, onlar uçuş yaşta dev, romantik emanetler ve San Francisco, Los Angeles veya Monterey Körfezi üzerinde gruplar veya bireysel geziler için kiralanan olabilir. Dramatik kıyı yüzer ise yaklaşık 35 mil saatte hızla giden bir manzara 1.300 metre, ve deri oturma at zeplin yolculukları tarzı size yaslanmak yardımcı olur.

Eğer pilot lisansına sahipseniz, bir hafta sonu uzun Zeppelin Pilot Kursu, bu muhteşem bir uçak uçmayı öğrenebilirsiniz. Her bir oturumun her biri kokpitte en azından 30 dakika gibi toplam uçuş süresinin yaklaşık olarak dört saat vererek, altı pilot ile sınırlıdır. Önceden öğrenciler, zeplin eğitimi için kapsamlı ve interaktif zemin okul katılmaktadır. Pilot kurs Moffet Federal Havaalanı'nda Kasım 30 1 Aralık yılda bir kez, sadece Mountain View, Kaliforniya dışında sunuluyor

Geri bir kalıp sert zephead gelip kendinizi gökyüzüne doğru sessizce süzülen heyecanını için jonesing bulursanız, VIP 10 saat Kaliforniya Airship San Francisco ve Los Angeles arasında Cruise, ve şarap kitap ve Pasifik üzerinden yol yemek yiyebilirsiniz Sahil Yolu. Zeplin yolculuğu yıl boyunca belirli zamanlarda sunulmaktadır. Yolculuk kesintisiz, ancak yolcu eksik görünümü-hatta banyoda bir resim penceresi vardır. Endişelenmenize gerek yok. Biletbayisi ucuz ucak bileti yurtdışı ekonomik, ucuz ucak bileti, yurtdışı ekonomik, Biletbayisi ucuz ucak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder