26 Haziran 2010 Cumartesi

İsrail Delilleri Yıkayıp Göndermiş!

Az önce rastladığım bir başka haberi daha aktarayım size sayın iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması fanatikleri. İsrail yaptığı bunca şeye rağmen uslanmak nedir bilmiyor. İsrail'in utanmadan, sıkılmadan katlettiği masum sivillerin cenazeleri İsrail'den yıkanıp da gönderilmiş. Bu ne demek oluyor biliyor musunuz?


Bilmiyorsanız ben size öğreteyim; bu delillerin silinmiş olması demek oluyor. Yani cenazelerde olması gerekn barut izleri ve benzeri izler yok. Bu nedenle de ne kadar uzaklıktan ateş edilmiş belirlenemiyor. İsrail'i kınamak yetmiyor artık o kadar açıklamaya rağmen durmak bilmeyen İsrail'e artık daha ciddi yaptırımlar uygulamak gerekiyor sanırım...


Neyse iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okurları canınızı sıkmayın demek ister gönül ama ister istemez can sıkılıyor böyle haberlere. Bu arada sol tarafa Facebook, Twitter, Friendfeed ve RSS adreslerimizi ekledik. Takipçimiz olun hiç bir haberden, hiç bir makaleden mahrum kalmayın. Yüzde yüz özgün yazılarımızı kaçırırsanız üzülürsünüz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder