28 Haziran 2010 Pazartesi

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması'nda 3 ay bitti...

Evet dün itibariyle iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışmasında üçüncü ayımızı doldurmuş oluyoruz. Bu süre zarfı içerisinde kimisi hacklinkleri toplamakla uğraştı, kimisi yazdı çizdi çabaladı ama olmadı. Ama önümüzde daha kocaman üç ayımız daha var ve doksan gün az bir süre değil. Adam seksen günde devr-i alem yapıyorsa biz neden doksan günde devr-i Google yapmayalım değil mi? Kesinlikle yapabiliriz. Yapacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır demişler değil mi? İnanıyoruz, çalışıyoruz, güveniyoruz, birinci olamasak bile ikinci üçüncü kesin olacağız. Olmazsak adam değiliz. Ki biz birinci olacağımıza canı gönülden inanıyoruz.

Bu arada Alexa ve Seo isimli yazımın ikinci kısmını yazmak bir türlü nasip olmadı ama başka bir yığın şey yazdım. Şu anda sağ kolum çok feci ağrıyor. (Fesatlık yapmayın kötü bir şey yapmadım klavyede fazla dans etti o kadar, tövbe tövbe)

Neyse iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması severleri bugün için sanırım son yazımdı biraz dinlenmem gerekecek. En azından kolumun ağrısı hafifleyene kadar. Bu sebepten ötürü kendinize iyi bakın, Google aramalarında daha üst sıralarda çıkmamız için duacımız olun. Haydi selametle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder