20 Haziran 2010 Pazar

iyinet Frmtr Trkygnclr Webmaster Seo Yarismasi ve Google Caffein-1

Bilindiği üzere Google yeni bir algoritma getirdi. Adı Caffein. Peki bu durum "iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması"nda ne gibi etkiler yaratacak? Takipte olduğum bir kaç yarışmacı arkadaş dışında bunun hakkında yazan olmamış. Hep abik gubik şeyler yazacak değiliz "iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması" için. Biraz da insanlara faydalı şeyler yazmak gerek diye düşünüyorum.
"iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması" başlayalı 3 ay oldu neredeyse. Ama tam "iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması"nın orta yerinde Google Caffein algoritmasına geçti ve işler karıştı. Bu değişimle beraber son anlarda hacklink kasarak birazcık da botnet ile diğerlerini geriye düşürmeye çalışanlar ümitlerini yitirseler iyi olur. Seo dediğiniz şey birilerini geriye düşürmek ve hacklink kasmak değildir. Yapan bir kaç kişiyi gördüm ve hiç hoşuma gitmedi. Yarışmada yasak olmasını isterdim ama değil maalesef.


Neyse Google Caffein umarım bunların önüne geçecek. Hilecilerin artık işeri yaş. Umarım Google bu sefer de hilecileri yukarı taşımaz. Eğer böyle olacak olursa, hiç hoş olmayacak. "iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması" adaletsiz bir şekilde sonuçlanacak. Ama yine de ümidimizi kesmeyeceğiz bu yeni algoritmadan. Şimdilik işleyişinde sorun yok gibi görünüyor. Umarız böyle de devam eder.

Bu yazı "iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması" için www.iyinet-frmtr-trkygnclr-webmaster-seo-yarismasi.biz adresi için yazılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder