22 Haziran 2010 Salı

iyinet Frmtr Trkygnclr Webmaster Seo Yarışması ve Google Caffein-2

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması için daha önce yazmış olduğum bu yazı dizisinin birinci ksımı burada. iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması ve Google Caffein ile ilgili ikinci yazıma başlıyorum. Bu yazımda Google Caffein ile geri gelen bir özellikten bahsedeceğim sizlere  iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okurları.

Met Tag denilen özelliği hepiniz muhtemelen biliyorsunuzdur. Bilmeyen iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okuru arkadaşlar Google üzerinde Meta Tag yazarak öğrenebilirler. Bu kısa açıklama sayesinde değerli iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okuyucuları muhtemelen anlamışlardır hangi konudan bahsedeceğimi...

Evet değerli iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okuyucularıGoogle Caffein ile birlikte gelen ve seo işiyle uğraşan arkadaşların işlerini etkileyecek bir gelişme var. Meta Description dediğimiz ve son zamanlarda seo üzerinde etkisi azalan bir meta tag vardı. Google Caffein ile birlikte bu önem yeniden arttı. Bunun sebebi tam olarak nedir bilinmez. Çünkü Google bu işine akıl sır ermez. iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışmasına'na etkisi nasıl olur tam olarak kestiremiyoruz. Bakalım göreceğiz hep birlikte neler olacak.

Bu arada frmtr üyesi arkadaşlar arasında mı yapsam yoksa iyinet üyesi olan trkygnclr'i arasında mı yapsam karar veremediğim bir seo çekilişi var, bolubeyi'nin de desteğiyle yapacağımız çekilişte webmaster arkadaşlara yarışmada faydalı olmayı ümit ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder