28 Haziran 2010 Pazartesi

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması için SEO İpuçları-2

Evet iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması takipçileri bu yazımızda, Seo ipuçları vermeye devam edeceğiz. Bu sayede sizlere ve Google sıralamamıza faydalı olmaya çalışacağız. Haydi başlayalım, beğenirseniz paylaşmayı ihmal etmeyiniz.

Daha önce 3 adet seo ip ucunu paylaştığımızı düşünürseniz, 4 diyerek başlamak sanırım daha doğru olacaktır.

4-) Önemli makalelerinizi sayfalara bölün. Bu arada bir sayfadan diğer sayfaya link vermiş olacaksınız, Google sayfanızda muhtemelen daha fazla süre geçirecek ve ziyaretçileriniz de makalenin devamını okumak için bağlantıları takip edecekler. Bu size iyi bir geri dönüş sağlayacaktır, iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması takipçileri.

5-) Sayfanızda flash ögeleri çok fazla kullanmamaya çalışın. Her ne kadar artık Google botları flash ögeleri okuyabilseler de flash ögeler, sayfa boyutunuzu büyütür, SEO için bir köstektir. Bu nedenle flash sizi biraz kötü gösterecektir.

6-)iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okuyuclarımızın uygulaması için bugünlük son ip ucumuza geldik. Google Sandbox hizmetini kullanın. Sadece 1 kelimede yükselmeye çalışmak yerine yan aramalarda yükselmeye çalışın bu asıl sonucu da etkileyecektir. Örneğin Google Sandbox’a “Seo Consultant” (Seo Danışmanı) yazdığınızda Google Sandbox ilave olarak “Seo Expert” (Seo Uzmanı) ve “Seo Services” (Seo Servisleri) gibi aramaların da yapıldığını söyleyecektir.

Bugünlük de bu kadar  iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması takipçileri... İyi akşamlar ve iyi SEOlar :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder