24 Haziran 2010 Perşembe

iyinet Frmtr Trkygnclr Webmaster Seo Yarışması için Seo İpuçları-1

iyinet Frmtr Trkygnclr Webmaster Seo Yarışması için ipuçları paylaşmaya başlayacağım. Her gün blog üzerinde toplam 45-50 adet ipucumuz var. Her gün 3-4 adet iyinet Frmtr Trkygnclr Webmaster Seo Yarışması blogunda paylşmaya çalışacağız. Bu nedenle şimdiden RSS, Facebook, Twitter, FriendFeed adreslerimizi ekleyin hiç bir ipucundan mahrum kalmayın. iyinet Frmtr Trkygnclr Webmaster Seo Yarışması blogu okuyucuları yepyeni şeyler öğrenme fırsatına sahip olacaklar gelelim ilk ipuçlarımıza...

1-) iyinet Frmtr Trkygnclr Webmaster Seo Yarışması okurlarına tavsiye edebileceğimiz ilk şey sayfalarınızda h1 etiketleri arasında anahtar kelimelerinizi kullanmak için azami özen gösterin. Örnek vermek gerekirse < h1 > iyinet Frmtr Trkygnclr Webmaster Seo Yarışması < / h1 > kullanımı Google gözünde önemlidir.

2-) iyinet Frmtr Trkygnclr Webmaster Seo Yarışması blogu takipçileri için ikinci önerimize gelelim... Sayfanızın başına frame gibi bir bela açmayın. Çünkü kullanıcılar çerçevelerden nefret ediyorsa Google 15 kat daha fazla nefret ediyordur.

3-) iyinet Frmtr Trkygnclr Webmaster Seo Yarışması ziyaretçileri için bugünlük son ipucumuza geldik efendim... Title etiketi de h1 etiketi gibi Google gözünde çok önemlidir. Title etiketinizle h1 etiketiniz aynı şekilde olmalıdır. Bu sayfanın title etiketi içeriği tahmin ettiğiniz gibi iyinet Frmtr Trkygnclr Webmaster Seo Yarışması'dır.

Evet iyinet Frmtr Trkygnclr Webmaster Seo Yarışması ziyaretçileri bugünlük vereceğimiz ipuçlarımızın sonuna geldik. Yarın yine bu sayfada SEO ipuçlarımızı paylaşmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder