18 Temmuz 2010 Pazar

Backlink Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Backlink alıyoruz sürekli ama fayda getirecek yerler kadar sitemize zarar verecek yerler de var. Bu nedenle, özellikle bizim gibi iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması gibi çok önemli bir yarışmaya katıldıysanız, çok çok dikkatli davranmalısınız backlink alırken. Nelere dikkat edeceksiniz backlink alırken hadi bir bakalım:

Öncelikle link çiftliği olarak tabir edilen çok fazla link çıkışı yapmış olan sitelerden link almanız size bir avantaj sağlamayacaktır. Hatta sizi geri sıralara bile düşürebilir bu yapacağınız şey.

Link satın alacaksanız eğer sizden sonra sattığı ya da satacağı link sayısının az olmasına çaba gösterin. Eğer emin olamıyorsanız o kişiden link satın almayın.

Bloglara yorum ile link toplayanınız mutlaka olmuştur. Bunu herkes yapabilir ama edebini tutturun. Eğer blog İngilizce ise "Ahmet abi sağolasın, evden eve nakliyat,video izle" şeklinde yorum yapmayın. "Thank you very much" şeklinde bir yorum yapmanız bile daha mantıklıdır. Ama birinci kural burada da geçerlidir sevgili iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması takipçileri...


iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması için yazmış olduğumuz Backlink Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler isimli yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Başka bir yazıda görüşmek dileğiyle...

1 yorum:

  1. Ben bu iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması süresince seo teknikleri olarak backlink kullandım ve yorum kısmına sadece thanks a lot yazdım.

    YanıtlaSil