29 Temmuz 2010 Perşembe

Ve Olaylar Gelişir...

Efendiiim, bir takım olaylardan sonra bir takım olayların gelişmesi hali durumunda iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okurları elbette trkygnclr bu durumu anlayışla karşılayacaklardır. Webmaster arkadaşlar elbette bu yazının ne demek olduğunu anlayacaklardır ve anlayışla karşılayacaklardır.

SEO üstadları durumu mazur görürler mi ve Semantic Web sınırları içerisinde algılarlar mı bundan tam olarak emin değilim ama yine de iyinet takipçileri açısından kabul edilebilecek bir durum olduğu aşikardır. Ancak frmtr ekiplerinde bu durum değişiklik gösterebilir. İş bu durumda da yarışması kelimesi boşa çıkabilir ki bu durum bizi dumura uğratabilir. Sonuç olarak iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması kelime grubundaki tüm kelimeleri ayrı ayrı kullanmış oldum. Amaç ne peki? Sadece yazı yazmak SEO yarışması içerisinde tempo düşürmemek.

Pek değerli iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okurları, ya da bolubeyinin deyimiyle iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması sempatizanları da diyebiliriz, bugünkü ilk yazımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bir sonraki yarışma yazımızda görüşmek dileğiyle...

1 yorum: