30 Temmuz 2010 Cuma

Risk Alıyoruz...

Pek değerli iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okuyucuları bugünkü ilk yazımızla hepinize merhaba diyoruz! Bugünkü ilk yazımızda ne gibi riskler aldığımızdan bahsedeceğiz. Zira bu SEO yarışmasında son dönemece girilmişken normalde almayacağımız riskleri aldık ve sitemizde bir takım değişiklikler yaptık. Bunlar geri planda kalan son kullanıcı dediğimiz kullanıcılara pek yansımayan değişiklikler ve etkilerini yakın zamanda göreceğimizi düşünüyoruz. Eğer etkiler olumsuz olursa 2. sayfa riski var, ama eğer olumlu olursa ilk üçe girme ihtimali var. Oturduk düşündük ve bu riski alabileceğimizi farkettik.

Efendim bu riskler normalde böyle dönemlerde değil daha yarışma başlarında iken alınır. Ancak biz biraz farklı davrandık. Bu nedenle de risk normalden biraz daha fazla. Çünkü düşüş yaşayacak olursak, geri toparlamak için baya zaman gerekecek. Yok eğer yükseliş yaşayacak olursak stratejiyi yeniden oluşturup birinciliğe oynamak da zaman alacak. Bu nedenle işler biraz karışık. Ama bir laf var bildiğiniz gibi Sonunu düşünen kahraman olamaz!

Neyse siz pek kıymeti iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okurlarımızı daha fazla sıkmadan, kendi uğraşlarımızla başınızı ağrıtmadan bugünkü ilk yazımızı burada sonlandırıyoruz. Sevgiyle kalın esen kalın, iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması içerisnde bizlere destek vererek kalın. Şüphesiz bizi destekleyen kişi sayısı arttıkça bizim yarışma konumumuz da iyileşecektir. Google amca da böyle düşünüyor :) Hadi baş baş...

1 yorum: