21 Eylül 2010 Salı

Bekir Coşkun'un İşine Son Verilmiş!

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması ve Bekir Coşkun
Köşe yazarı Bekir Coşkun’un Habertürk gazetesindeki işine son verildi. “İlk bertaraf olanın kendisi olduğunu” söyleyen Coşkun, “Türkiye’de bir orman yangını var. Bu gidişle herkesi yakacak” dedi.

İSTANBUL - Edinilen bilgiye göre, köşe yazarı Bekir Coşkun ile Habertürk gazetesinin yolları ayrıldı.
Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, bu sabah telefonla aradığı Bekir Coşkun’a işine son verildiğini söyledi.
Konuyla ilgili ANKA’ya konuşan Coşkun, şunları söyledi: “Altaylı, editörler ve Habertürk'ün sahibinin işime son verilmemesi konusunda son derece çaba sarfettiğini biliyorum. Ancak, baskı çok yoğundu, yapılacak bir şey yok."

Gördüğünüz gibi Bekir Coşkun'un işine son verilmiş sayın iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması takipçileri. Neden işine son verildiğini bilemem ama kendi dediğine göre AK Parti baskısı sonucuymuş. Bugün sizlere böyle bir yazı yazmak istemezdim ama vakit dar diğer makaleye hızlıca başlamam gerekiyor sayın okuyucular.

Bu arada her zaman olduğu gibi muhteşem ötesi yazılarımızı paylaşalım hemen sevgili okuyucularımız;

emre kılınç
mengen çırdak köyü
mengen çırdak köyünde korkutma sanatı
gazili olmak ayrıcalıktır

Bir sonraki yazımızda görüşünceye kadar Allah’a emanet olun ve sosyal medyada, sitelerinizde, bloglarınızda bizim sitemizden ve yarışmadan bahsetmeyi unutmayın. Çünkü biz sizi seviyoruz ve sizin için yararlı olabilecek makaleler yazmaya çalışıyoruz blogumuzda. Bu nedenle de sizin de bizi seveceğinizi umut ediyoruz sayın iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogunun pek değerli takipçileri. Başka bir yazıda buluşmak ümidiyle...

1 yorum:

  1. bu makalede paylaşılan linklerin tıklanmasını bütün "iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması" okurlarına tavsiye ederim.

    YanıtlaSil