26 Eylül 2010 Pazar

Webmaster Seo için Nasıl Yazı Eklenmeli?

İyi geceler muhterem iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okurları. iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması'nda son güne girerken son yazılarımızı yazmaktayız. Bu yazımda da seo için yazı yazmanın püf noktalarından bahsedeceğim. Eminim bir çok webmaster ile ilgilenenlerin dikkatini çekecek ve yararlı olacaktır. Bu yazı indeks aldıktan sonra da Google bize faydalı olacaktır. Çünkü seo yöntemleri konulu yazılar paylaşıyorum son zamanlarda ve paylaşmaya da devam edeceğim yarına kadar inşallah. Gel gelelim asıl başlık konumuza, yani seo için yazı eklemenin püf noktalarına.

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okurları öncelikli hedefiniz mümkün olduğunca uzun bir yazı yazmak olsun. Uzun yazı derken konunun dışına sapmadan, üzerine yazı yazdığınız konunun ayrıntılarına girerek yazınızı genişletin. Google'da arama yapıldığında ilk sıralara çıkmak için belli başlı önemli anahtar kelimelerin altı çizili, italik ve kalın olmasına özen gösterin. Bunun örneklerini bizim webmaster sitemizde inceleyebilirsiniz, hatta bu yazımız üzerinde de görebilirsiniz. Seo için bu şekilde yazı eklenmeli.

Unutmayın ki bir webmaster seo ile uğraşan kişi için yazı yazmak sanattır ve bu sanatın ustaları ozan ti ile bolubeyidir:D Neyse o kadar da abartmayalım ve konu dışına sapmayalım. Sonra iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması severler bizim çelişkili kişiler olduğumuzu düşünebilir, tabi Google da. Bu yarışmadan sonra kişisel bir blog sitesi açmayı düşünüyorum ozanti'den de desteklerini bekliyorum buradan duyurulur. Hazır bir blog sitesi olacak blogger'ın inşallah. Nasıl olsa seo ustası sayılırız, istediğimiz konuları yukarı sıralarda çıkarabilecek seviyeye gelmiş bulunmaktayız:D Yazı yazma sanatını da iyi beceriyoruz, Bu kadar övgü yeter sanırım bırakalım da iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okurları bizi övsün. Bu makalemde seo için yazı yazmanın püf noktalarına değindim fakat kendim o püf noktalarına dikkat etmediğimi fark ettim, konu dışına saptım. En iyisi bu seo yöntemleri konulu yazımı burada sonlandırayım ve nostaljinin kralı yapılacak yazılarımızı paylaşayım:
Genel seo teknikleri
emre kılınç
mengen çırdak köyü
mengen çırdak köyünde korkutma sanatı
Doya doya okuyun bu yazılarımızı, çok emek verdik bu yazıları yazmak için siz de bu emeklerimizi boşa çıkarmayın. Bugün ki son yazım olacak bu sanırım, kesin konuşmuyorum farkındaysanız. İlham gelirse yazarım ve biraz daha seo yöntemlerinden bahsederim. Bütün iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okurlarına hayırlı geceler dilerim, her şey gönlünüzce olsun...

3 yorum:

  1. hacı artık gece 12'yi geçince coşacaz hazır ol. unutma son 24 saat içinde 48 yazı ona göre. bende sadece 5yazı var haberin ola. şimdi bir tane daha yazıyorum. 6 yarında 6 tane yazsam 12 sende 12 yazsan 24 eder. 48e ulaşmak için daha var. hadi bakalım iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması

    YanıtlaSil
  2. bende hiç hazır yazı yok hacı bi de msn açık mı senin? oraya gelsene

    YanıtlaSil