27 Eylül 2010 Pazartesi

iyinet frmt rtrkygnclr webmaster seo yarışması'nda neler olacak...

Neler olacağı az çok belli bu dakikadan sonra iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışmasında. Çünkü iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışmasında son dakikalara geliniyor ve biz dördüncülük koltuğundayız. Aslında ikinciliğe layık görüyorduk kendimizi ama değilmişiz demekki. Hakkımızda hayırlısı. Bizim hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimizde hayır olabilir değil mi sayın okuyucular.

Allah'a havale edeceğiz artık iş dualara kaldı çünkü. Bolubeyi'nin çok güzel bir SEO taktiği var  kesinlikle size de denk gelmiştir o yazısı. 14. Seo Tekniği olaraksa, diyor, iman gücü! İman gücü kesinlikle yadsınamaz bir gerçek. Bolubeyi haklı. Açık ve net. iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışmasında olsun başka bir yerde olsun iman gücü çok önemlidir.

Bu arada dün gece biraz geç yatmıştım. Babam şimdi uykusuzluk gözlerinden oknuyor diyor. Fırça çekiyor. Aslında o da haklı. Dün gece ne için uykumu böldüm, ne için az uyudum? Dördüncü olmak için mi? Sanırım bu biraz talihsizliğimizden heralde.

Neyse bu yazı da burada biter sayın iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması takipçileri. Bir başka yazıda görüşüceye dek esen kalın. Allah'a emanet olun. Bir de Google efendiden uzak durun. Bu aralar biraz dengesiz gidiyor. Bizim de kimyasal ve fiziksel dengemizi bozuyor. Manya Google. Öküz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder