25 Eylül 2010 Cumartesi

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması Ve Rengarenk

Merhabalar iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogunun değerli okuyucuları. Bugün iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması içinde size ODTÜ'de geçen bir şeyi anlatacağım ve bir de karikatür paylaşacağım. Karikatür peşinen bolubeyi'ne armağandır.

Efendim dinlemeyen yoktur heralde Sertab Erener hanımefeindinin Renga Rengarenk denilen parçasını. O şarkıyı bolubeyi sayeside dinledim ilk defa. Hem de ODTÜ'de hem de iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması için yazı yazarken. Çık çıkı çık çıkı diye giriyor şarkı. Şarkının bizim dilimizde adı bu nedenle çık çıkı olarak kalmıştır. Neyse çok uzatmayayım. Efendim bu şarkının içinde kalmadı yarraaaa diye bir kısım var. Okuyunca ne düşündüyseniz bir kenara bırakın ve karikatüre bakın:

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması ve Sertap Erener
iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması ve Rengarenk
Şimdi oldu mu çekirge? Karikatürden çok önce aynı şeyi düşünmüş ve bolubeyi'ne demiştim dinleme şu şarkıyı diye. Adamı böyle rengarenk ederler. Neyse bu yazımız burada bitti. Maksat sırf bolubeyi için bir yazı yazmaktı. Son olarak boşuna dememişler. Aklın yolu birdir diye. Değil mi bolulu Hasan Usta? Pardon bolubeyi :p Rengarenk olma inşallah :)

2 yorum:

  1. "iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması" için aranıp da bulunamayan resim:D yine de sağol ozan ti

    YanıtlaSil
  2. :D reca ederim iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması'nda önemsiz :D

    YanıtlaSil