23 Eylül 2010 Perşembe

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması'nda Okuldayım.

Merhabalar iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması takipçileri. Bugün sizlere iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması sitemizde dün Karadeniz Çay ve Simit Evi'nde yaptığım gibi bir yazı sunacağım. Bu arada Halil'in lafını unutmadan dikte etmek gerekir ki Emre sen napıyon gardaşşş dedi. Şimdi de gülüyor acaba o da mı şizofrenliğe doğru gidiyor? Bilinmez tabi orası ama Boluspor maçında bizi satıp maçı gölgeden izlemesini unutmayacağız ve unuttturmayacağız. Ama helal olsun herif uyanık çıktı, aslansın be Halil kopta gel!

Hikmet bu arada dünkü olanlardan sonra sesin hiç çıkmıyor hayırdır? Cevap geldi hemen. Yazmayayım diye çıkmıyormuş ama şimdi çıkmış. Sesini nereye koydu ve nereden çıkarıyor bilemem tabi sayın Google! Google'în durumla alakasını çözemeyenler girdiğimiz yarışmanın kontrol sayfasının kime ait olduğuna bir bakmalılar. Sonuçta Türkiye'de SEO yarışması yapacaksanız bunu Google üzerinden kontrol etmek zorundasınız. Emre'yi de yaz diye çığırıyor yanımdaki gözlüklü pardon ikisi de gözlüklüymüş. Ama bu sağımda oturuyor. Adı da Hikmet. Ne oldu lan Emre? Yahut godaman (dikkatiniz çekerim g ile k ile değil!) O da ordan kendiine pay çıkarıyor soyadıylla ilgili yazdığımı zannetti garibim. Bolubeyi nerdesin lan? Oğlum işimiz var gelsene. Halil'e niye özet geçiyorsun? Adam yanımda oturuyor, o bizim nasıl olduğumuzu göremiyor mu? Sen Halil'e kör mü demek istedin lan godaman? Sorun var tabi gardaaaaşşşş! Seni Google amcama söylemezsem ben de neyim, pardon ney değilim insanım. Bu arada Emre'den cevap geldi. Söyle lan sanki rankım mı düşecek diyor. Haksız da değil. Hikmet'in de bilgisayar mühendisi olamayacağını aaz önce VLC Player sayesinde anladık. Hikmet yanlış pozisyondasın. Sonun kötü zaten dün de gidiyim deyip duruyordun. Gidi misin bilemem ama Aga görürse iyi olmayabilir. Evet Halil güncel yazıyorum üzerinden 10 gün geçince bu yazılar okunmaz olur. Sana ne lan godaman? Ne söylerse aktarıyormuşum belki katipliğe başlayacağım. Keyfimin katibi misin diye saçma bir soru daha geldi godamandan. Kendisi işte Abiye Guzu gibi böyle deyimler ve atasözleri çarpıtan bir manyak! Şu anda da Erman Guzu gibi bakıyor. Emre'nin ya da bizim deyimimizle godamanın sonunu hayırlı görmüyorum! Godaman titre ve kendine gel. Elektrik devreleri dersinde kim gelecek hoca olarak diyordum ki cevap geldi sağol la Hikmet. Hiko yaz diyor herif yumuşak ismine mi benzetmeye çalışıyorsun ismini ayıp lan bir de erkeğim diye dolanıyorsun ortalıkta.

Garibim Emre'nin buraya yazılmak korkusuyla ağzı açılmamaya başladı. Google amcası kızma ona, sonuçta Fatmagül'ün suçu yok biz onu Hikmet sandık! Seni de katarım seni de katarım. Hepinizi katarım lan. Son olarak Halil'e seslenmek istiyorum. Gülme komşuna gelir başına demişler. Yakında biz onu Halil de sanabiliriz. Hatta tüm Ankaragücü taraftarı Halil sanabilir ona göre yani. Şimdi gülersin ama işler tribünde karışabilir Halil. Benden söylemesi, uyarmadı deme. Godaman sen kime işaret gönderiyon? Bozuk Türkçe'm için kusura bakmayın sayın iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okuyucuları. Birazdan Türkçe dersine girip düzeltip geleceğim. Google amca da kızmasın bizi bir de birincilik koltuğuna oturtursa çok mutlu oluruz. Hadi be Google amca ben sen,n yeğenin değil miyim? Gel işte beni birinci yap parayı kırışırız. Hatta Google amca ben sana bolubeyi'nin tüm payını veririm rahat ol sen. Ona zırnık vermem sen bizi birinciliğe oturt, 1750 gayme senin. Bolubeyi de artık benim payımdan pay alır. Şimdi Google amca adam senin gözüne girmek için altı aydır çalışıyor benim payımdan bari verelim olmaz mı? Google amca muhabbeti burada kesmek durumundayım. Sayın okuyucularımız yazılar biraz şizofrenimsi olabilir, sıkıntı yok bunalımdandır. Hadi bakalım şu yazılara da bak sonra CTRL+W yap sayfayı yararım o mermer kafanı senin. Şıranla pekmezini akıtırım. Emre bir dur şurda iki dakika ciddi olmaya çalışıyorum.

emre kılınç
mengen çırdak köyü
mengen çırdak köyünde korkutma sanatı
gazili olmak ayrıcalıktır

Hadi bu yazıları oku da beynine kan gitsin. Bunlar en özenle yazılan iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması yazıları. Benim yazmam bu kadar daha da diyecek bir şey yok.Aslında olsa iyi olurdu. Fatmagül'ü gece vakti oralarda dolaşmakla suçluyor. Hikmet sen de gece vakti oralarda mı dolaşıyorsun? Bir sıfır geride başlamayı kabul mu ediyorsun? Ne senin özel ilgi alanların inşaat alanları mı Hikmet deyip yazımı bitiriyorum. İnşaatta sana iyi şeyler yapmazlar demedi deme!

1 yorum:

  1. ctrl+w yap geç bu ne biçim yazı iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması için:D

    YanıtlaSil