23 Eylül 2010 Perşembe

İyinet frmtr'de son 3 güne girerken

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okurlarına iyi akşamlar dileklerimi ileterek iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması makaleme başlıyor, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum... Her ne kadar frmtr yarışması için saçma bir başlangıç olsa da olsun yazının biraz uzun olması gerekiyor. Koskoca 6 ay geldi çattı ve webmaster seo yarışmasında son 3 güne girdik. Geçen hafta bizim için güzeldi çünkü 2. sırada çakılıp kalmıştık, şimdi ise 4. sıraya düşmeyelim diye dua ediyoruz. Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin amin. Her halde şu son günlerde hiç bir iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması yarışmacısı backlink kasmıyordur. Bunlar uzun sürede etki edeceği için son 3 güne girerken böyle şeylerle uğraşmak pek de mantıklı bir iş değil.

İlk sıralardaki iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması sitelerine baktığımızda fazla makale yazmıyorlar. En azından bize kıyasla az makale ve kısa makale yazıyorlar. Bizim frmtr trkygnclr sitemizin sol tarafına baktığınızda hangi gün kaç yazı eklediğimizi görebilirsiniz. Şu son 3 güne girerken son zamanlarda günde 4-5-6-7 yazı eklediğimizi görebilirsiniz. Tabi bu yazıları ekledikten sonra bir de pingleme işi var. Çünkü bu yazıları google'ın indekslemesi lazım. Google bir sitede çok fazla yazı olmasını ve özgün olmasını sever. Bizim makalelerimiz zaten özgün makaleler, bu yüzden google amcanın gözüne girmiş durumdayız. Bu son 3 günde daha çok özgün makale yazmalıyız, google'daki sıralamamızın çıkması için başka çare görünmüyor. Hem bizim için hem de diğer iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması yarışmacıları için şu son 3 gün çok önemli, özellikle 2-3-4-5. sıradaki siteler için çok önemli. Sürekli yerler değişiyor, akşam başka sabah başka oluyor. İnce iş bunlar, akıl sır ermiyor:D Neyse her zaman ki gibi eski yazılarımızın linklerini paylaşarak bu akşamki iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması yazımı noktalıyorum.

emre kılınç
mengen çırdak köyü
mengen çırdak köyünde korkutma sanatı
gazili olmak ayrıcalıktır

Hepinize biraz erken olsa da tatlı rüyalar görmenizi diliyorum. Erken yatın erken kalkın lan. Rüyanızda zenci görmeniz dileğiyle hoş cakalın...

4 yorum:

  1. son 3 güne girerken bu yazının 3 tane yorumu olması lazım. bu bir..

    YanıtlaSil
  2. bu da "iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması" için 3. yorumum. hayırlı uğurlu olsun "iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması" için.ne de olsa son 3 gün

    YanıtlaSil
  3. bu da "iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması" için 2. yorumum. umarım hakkettiğimiz yerde bulunarak yarışmayı sonlandırırız.

    YanıtlaSil
  4. iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması sitesinde çok alakaya maydonuz bir yazı daha. CTRL+W direk kardeşim bu ne biçim iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması yazısı? bu da dördüncü yorum olsun madem öyle iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması için.

    YanıtlaSil