26 Eylül 2010 Pazar

İyinet Webmaster SEO Yöntemleri

Mutlu pazarlar sevgi değer iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okurları. iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması makalemin bugün ki konusu seo yöntemleri. Tabi seo yöntemlerinden sadece bir tanesi hakkında makale yazacağım. Hepsini birden buraya eklersem trkygnclr webmaster vatandaşlarımız sıkılır ve yazıyı okumaktan vaz geçebilir.Ben de bu yüzden eğlenceli, sıkmadan güzel bir şekilde bu seo yöntemleri hakkında faydalı bilgiler vermeye çalışacağım. Şimdi bu konuya giriş yapmak için izninizle ayrı bir paragraf açıyorum:

Başlık-yazı-etiket uyumluluğu bugün ki konumuz sevgili webmaster'cılar. Bundan uzun zaman önce seo teknikleri konulu makalelerimde bu konuya değindiğimi hatırlıyorum, ama olsun bilgileri tazelemekte yarar var. Öncelikle seo için makale eklerken başlığı çok iyi seçmelisiniz. Başlıkta seçeceğiniz kelimeler de yazının bizzat içerisinde bulunması gerekir. İyinet'e yazı yazarken de başlıktaki konunun fazla dışına çıkmamalısınız ki Google'ın gözüne batmayasınız. Etiket konusunda ayrı bir paragraf açmak gerekecek sanırım.

Etiketleme kısmı bu konuda en önemli iştir. Yazınızda bulunan can alıcı diye tabir ettiğimiz kelimeleri etiket kısmına yazınız. en fazla 7-8 kelime etiketlemeniz uygun olacaktır. etiketlediğiniz kelimelerin yazının içerisinde bulunmasına çok dikkat edin, yoksa google amca sizi sevmez. Hatta başlıkta ve yazıda geçen kelimelerin etiketlenmesi çok daha da iyi olacaktır. Bu işi yaparken bir de şunu düşünün; "ben google'da arama yapsam bu konuyla ilgili hagi kelimeler vasıtası ile aratırdım?" aynen bu şekilde düşünerek etiket koymanız çok yarar sağlayacaktır. Seo yöntemleri arasında en önemli olan konularda birisinden bahsettik bugün. iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması vatandaşlarına yaralı olduğundan eminim, bu yüzden bizden dualarınızı esirgemeyin şu son günlerde. En iyisi yazıyı burada sonlandırarak işinize yarayacak makalelerimizden paylaşalım:
Genel seo teknikleri
emre kılınç
mengen çırdak köyü
mengen çırdak köyünde korkutma sanatı Bu yazıları okumadan geçmeyiniz, büyük kayba uğrarsınız:D Hadi bir daha ki iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması makalemde görüşmek üzere, esen kalın...
 

2 yorum:

  1. bir de böyle yorum ekleyeyim

    YanıtlaSil
  2. genelde bu tür iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması yazılarında seo teknikleri diye yazıyodum bu sefer değişiklik olsun istedim.

    YanıtlaSil