26 Eylül 2010 Pazar

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması'nda Son Saatler

Merhabalar iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogunun takipçileri. Malumunuz iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışmasında sona doğru yaklaşıyoruz. Artık son 24 saat içerisindeyiz ve herkes yarışmanın son anını iple çekiyor. Çünkü herkes stres olmuş durumda. Ben de son yirmi dört saat içinde muhtemelen aynı olacağım. Neden böyle olacağım dediğimi açıklayayım hemen sayın takipçilerimiz. Bir sonraki paragrafta yarışma makalesinde hele son gün yazılan makalede neden böyle gelecek zaman kipini kullandığımı anlatacağım.

Sabırla yazıyı uzatmama kızmayan iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması takipçilerine teşekkürü bir borç bilirim. Biliyorsunuz bugün son gün olmasına rağmen ben gelecek zaman kipi kullandım yarışma makalemizde. Bunun çok basit bir sebebi var sayın takipçilerimiz. Bunun sebebi yarışmanın son gün yayınlanacak yazılarını Cumartesi gününden depolamaya başlamamdır. Yarışmanın son günü Konya'dan Ankara'ya dönüyor olacağım için tersliklerle karşılaşabilirim düşüncesiyle makalelerimi yazmaya başladım. Bir terslik olmayacak olursa iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogumuz rekora imza atacak. Bu rekoru gün sonunda herkes görecek diye düşünüyorum. Blogumuzu özellikle son gün takip etmenizi şiddetle öneriyorum sayın okuyucular. SEO adına elimizden geleni bugüne kadar yaptık ve bugünde yapacağız. Neler yapacağımızı ilerleyen yazılarımızda zaten farkedeceğinizi düşünüyorum. Bu nedenle de sayın iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması yarışmacıları ve takipçileri bizi özenle asıl bugün takip etmeliler. Son olarak yazımın kaç kelime olduğunu bilmediğimi Google amcamın SEO yarışması için yazılan bu kısa SEO makalemi mazur görmesi gerektiğini, sonuçta SEO uygulamalarında bazen buna benzer şeyler olabileceğini de söylemeden geçme istemiyorum. SEO yarışmasında bugüne kadar sebatla yarıştık bundan sonra da son saniyeye kadar ümidimizi kaybetmeyeceğiz. Umarım yarışmanın son anıa kadar gösterdiğimiz bu sebat bize birincilik veya ikincilik olarak döner. Unutmadan her zamanki gibi şu harika beş yazımıza da göz atmadan geçmeyin:



 gazili olmak ayrıcalıktır
SEO ve Alan Adı
SEO İpucu - İçerik Kod Oranı
iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması ile SEO Teknikleri-11
Frmtr Trkygnclr'de Eski Yerimize Dönmüşüz

Yazılarımızı okuduktan sonra sayın iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogunun takipçileri bizler için dua etmeyi ihmal etmeyin. Zira artık bu saatten sonra çok fazla yapılacak bir şey kalmadı. Sadece Allah'ın yardımı ve inayetiyle birincilik koltuğunu dilemek kaldı. Ama onu da sadece dilemeyeceğiz. Rabbim önce hayırlıya çevirsin sonra versin diyeceğiz. Altı ay boyunca biz SEO makaleleri yazdık, SEO uygulamaları yaptık, çalıştık bundan sonrası Allah'a kalmış. Hasbinallah ve nimel vekil diyoruz sayın SEO takipçileri... Bir sonraki yazımıza kadar Allah'a emanet olun....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder