27 Eylül 2010 Pazartesi

İyinet Seo'da Teşekkür Yazısı

Merhabalar saygı değer muhterem iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogu takipçileri. Biz bu webmaster seo yarışması için backlink almaya büyük özen gösterdik, yeri geldi tek tek yorum yazarak backlink ekledik, yeri geldi kendi sitelerimize kalıcı link ekledik. Bunun sonucunda şu anda 60 bin küsür backlinkimiz var. Daha önceki seo teknikleri konulu yazılarımda kalıcı linklerden söz etmiştim. Bu linklerde eklediğimiz sitelerde kaç adet yazı varsa o kadar backlink kazanıyoruz. Google da böylelikle yarışma sıralamasında bizi üst sıralara taşıyor sağ olsun. Şimdi siz değerli iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması okurlarımıza Gazi'li olmanın ayrıcalıklarından bahsedeceğim.

Daha önce şurada gazili olmanın ayrıcalıklarından bahsetmiştim, isterseniz tekrardan okuyabilirsiniz. Bu yarışmada bize destek veren Oğuz Yılmaz, Sinan Özkan, Hasan Alper Öcalan adlı mezunlarımıza huzurlarınızda teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağ olsunlar kendi sitelerine bizim linklerimiz eklediler. Kaşılık olarak biz de bu webmaster sitemize kendi linklerini eklemek isterdik fakat yarışma kuralları gereği link çıkışı yasak olduğundan yapamıyoruz. Sadece teşekkür etmekle yetiniyoruz. Aslında bu yarışma sürecinde iki kişiden daha rica etmiştik fakat geri dönüş yapmadılar, her halde görmemişlerdir, canları sağ olsun. İşte Gazi'li olmak böyle bir şey, ayrıcalıklarından bir tane daha. Bizden yardımını esirgemeyen abilerimiz şu anda yüksek lisans yapıyorlar, kendilerine başarılar diliyoruz ve tekrardan teşekkür ediyoruz. Eski yazılarımızdan paylaşarak iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması yazıma son veriyorum, doya doya okuyun:
gazili olmak ayrıcalıktır
SEO ve Alan Adı
SEO İpucu - İçerik Kod Oranı
iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması ile SEO Teknikleri-11
Frmtr Trkygnclr'de Eski Yerimize Dönmüşüz
Artık yarışma bu gece 23.59'da sonlanıyor, dualarınızı esirgemeyin. Şimdi 3. sıradayız ama bir kaç saate kadar 2. sıraya çıkacağımıza inanıyorum. Haydi Allah'a emanet görüşmek üzere...

5 yorum:

  1. emeği geçen herkese "iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması"'nda teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. ben de teşekkür ediyorum çok şey öğrendik.

    YanıtlaSil
  3. Sizleri daha iyi yerlerde görmek temennisiyle. Başarılar diliyorum. Oğuz Yılmaz.

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederiz Oğuz abi. ilk denemeler bunlar destekleriniz için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Başarılar, umarım iyi dereceler alırsınız..

    YanıtlaSil