26 Eylül 2010 Pazar

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması'nda Her Dakika Önemlidir!

İyi geceler iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarismasi blogunun takipçileri. iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışmasında artık son saatler yaşanmakta. Son saatler yaşanırken artık kaybedilecek şeyler azaldı. Bu nedenle de her dakikanın değeri daha fazladır. Biz de elimizden geldiğince her dakikayı değerlendirmeye çalışacağız. Bu nedenle gecenin bu saatinde bile çalışıyorum işte. Gece 12'îyi geçtiği zaman yazılarımızı yayınlamaya başlayacağız. Şimdiden hazırlıklarımızı yapmaya başladık. iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışmasında son dakikalarda kozlarımızı iyi oynamaya çalışacağız. Pek çok webmaster arkadaşımız da aynen bizim gibi yapacak.

Vaziyetler malumunuz işte. Bu nedenle yazılarımıza yorum yapmayı ihmal etmeyiniz. iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması için sürekli yazı yazacağız artık. Umarız Google bu çırpınışlarımızı görür de bizi ilk ikiye sokar. Daha doğrusu şöyle diyelim; Allah'ım bizi biliyorsun. Niyetlerimizi de biliyorsun. Hakkımızda hayırlı olanı ver! Amin deyin lan! Gerisi Allah'a kalmış. Biz niye Google farkeder umarız falan diyoruz bilmiyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyoruz başka da bir şey demiyoruz. Tamam mı oldu mu?

Yarışmada son dakikalara geldikçe sinir stres artıyor.Bu nedenle yazı yazmak da gittikçe zorlaşıyor. Bolubeyi de bu konuda tıkandı artık iyice. Ben de aynı şekildeyim. Bakalım zaman geçtikçe iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışmasında neler olacak hep beraber göreceğiz. Neyse artık şu beş yazımıza da bir bakın size ve Google amcama zahmet:

gazili olmak ayrıcalıktır
SEO ve Alan Adı
SEO İpucu - İçerik Kod Oranı
iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması ile SEO Teknikleri-11
Frmtr Trkygnclr'de Eski Yerimize Dönmüşüz

Allah'a emanet olun sayın iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogunun takipçileri. Bir başka yazımızda görüşmek dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder