26 Eylül 2010 Pazar

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması

Merhabalar sayın iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogu takipçileri. Sizlere hiç iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması ödüllerinden bahsetmiş miydik hatırlmaıyorum bu nedenle ödüllerden bahsetmek istedim son dakikalar yaşanırken iyinet seo yarışmasında...

Efendim bu yarışmaya ilk öncelikle elbette bir şeyler öğrenmek, bir tecrübe yaşama için girdik. Bu işin bizi ilgilendiren kısımı. Ama bir de maddi olan ve herkesi ilgilendiren kısmı var bu işin. O nedir peki? Elbetteki yarışma sonucunda verilecek olan ödüllerdir. Ve bu yarışmanın sonunda kişilere verilecek ödüller iyinet forumda şöyle sıralanmıştır.

Ödüller;

1 - 3500 TL
2 - 2750 TL
3 - 2000 TL
4 - 1250 TL
5 - 500 TL

6. 7. 8. 9. ve 10. olanlara ise teselli olarak kişi başı 200 TL verilecektir.

Katılımcı sayısı 100 kişi olursa 1. 2. ve 3. olan kişiye ekstra ödüller verilecektir. Laptop, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve 1 hafta tatil gibi.

Böyle söylendi ancak katılımcı sayısı 100 kişi olmadı sanırım. Bu nedenle her ne kadar bu ek ödüller olmasa da yarışmada, bazı ek ödüller elbette getirildi. Şöyleki iyinet forumun sahibi trgy kullanıcı isimli arkadaş bazı duyurular yaptı. Bu duyurularda ilk 3'e girenlere iş teklifinde buluncağını ve bu ilk üçün içindekilerden birine iş veren olacağını söyledi. Bunun yanında yarışmanın ilk üçüne olsa gerek yine 3 aylık Vip üyelik vereceğini söyledi. Bunun yanında bir kaç ufak ödül daha konulmuştu sanırım iyinet frmtr ortaklığındaki yarışma için ama nelerdi bilmiyorum. Daha doğrusu hatırlamıyorum desem daha iyi. Neyse sayın okuyucularımız işte ödüller böyle. Ve biz yarışmayı şu anki sıralamayla bitirecek olursak 2000 Türk Lirası alacağız. Kaba bir hesapla bolubeyi ve bana 1000 Türk Lirası düşecek kişi başı ve bu para bizim aldığımız 5 aylık krediye bedel! İnanın bu para bizi refaha kavuşturur derler ya hani aynen o durumdayız.

Yazıyı çok uzatmayayım sayın okuyucularımız. iyient frmtr trkygnclr wemaster seo yarışması blogumuzdaki şu beş muhteşem yazıyı da okuduktan sonra bizlerden sosyal medyada bahsediniz, bizler için dua ediniz. Yazılarımızı beğendiyseniz paylaşınız ve dostlarınıza bu siteden bahsediniz.

gazili olmak ayrıcalıktır
SEO ve Alan Adı
SEO İpucu - İçerik Kod Oranı
iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması ile SEO Teknikleri-11
Frmtr Trkygnclr'de Eski Yerimize Dönmüşüz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder