26 Eylül 2010 Pazar

Son 24 Saatin İlk Yazısı

İyi geceler sevgili iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogunun takipçileri. iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması içinde halen üçüncü sırada bulunmaktayız. Bugün içerisinde ikincilik veya birincilik koltuğuna oturarak yarışmadan mutlu ayrılmayı hedefliyoruz. Bu yazıyı da tam gece on ikide yayınlayacağım ve sonrasında her yarım saatte bir yazı eklemeye çalışacağım. Bolubeyi de destek verirse çok süper olur. Bu yazıya başladığımda yani şimdi saat 11'e çeyrek var. 1 saat içinde yayına hazır olacak ve gece tam on iki dediği zaman yayına girecek.

Bu yazıyı çok kişinin okuyacağını zannetmiyorum ama olsun ben yine de yazayım. Malumunuz iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması için yazdığım bazı yazılarım bir parça saçma oluyor. Bu yazıda da biraz saçmalayacağım için kusuruma bakmayın lütfen. Google amca ilk önce senden başlamak istiyorum. Yaptığın şimdi Allah'tan reva mı? Bizi oradan oraya, o sıradan bu sıraya göndermen normal mi? Biz o kadar SEO çalışması yapmadık mı? Sitemizi sürekli güncellemedik mi? Senin arama sonuçlarında yükselmek için elimizden geleni yapmadık mı? SEO adına yeni şeyler öğrenip denemedik mi?

Bunların hepsi de cevabı evet olan sorular. Google bizi bir çeviriye soktu bir daha çıkarmadı. Sonrasında da burada çakılıp kaldık. İyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışmasında böyle şeyler olur fazla canımızı sıkmayalaım dedik ama olmuyor. Son güne girmişken sinirlerimiz biraz yıprandı. Google amca da durumdan vazife çıkarıpta bizi almadı ki şöyle birinci sıraya falan. Neyse çok fazla da can sıkmaya gerek yok. Dün beş yazı yazmışız.Bugün amacımız bunu yani bu sayıyı artırarak sıralamada daha iyi bir yere gelmek. Google SEO yarışmasında sona gelirken bizi iyi yere getirecek eminiz. Son olarak şu süper yazılarımıza da bir bakın bakalım:

Genel seo teknikleri
emre kılınç
mengen çırdak köyü
mengen çırdak köyünde korkutma sanatı

Bu yazıları okumadan geçmeyiniz, büyük kayba uğrarsınız :D Hadi bir daha ki iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması makalemde görüşmek üzere, esen kalın... Allah'a emanet olun sevgili takipçilerimiz. Baş baş iyi geceler diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder