26 Eylül 2010 Pazar

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması Son Taktikler

Herkese merhabalar iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogunun değerli takipçileri. Bugün iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması içerisinde siz değerli okurlarımıza değerli bilgiler vereceğim. Malumunuz artık son yirmi dört saat içindeyiz ve artık herkes sonucu sabırla bekliyor. Biz de öyleyiz tabi ama son yirmi dört saatin içinde bile hala SEO adına yapabileceğimiz şeyler olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle şu anda sizler bu yazıyı okumaktasınız. Neyse konudan çok falza uzaklaşmayayım ve yeni paragrafa geçeyim değil mi?

Bildiğiniz gibi Google Caffeine diye bir algoritma getirdi ve bu algoritma sayesinde sıralamalar anlık değişiyor. Bu sıralama değişikliklerine bir de sosyal medya dediğimiz siteler etki ediyor. Tüm bunları düşününce son gün bir atak yapabileceğimizi fark ettik. Bilmiyorum SEO konusunda hele ki daha tam anlaşılmamış Caffeine mantığıyla bu taktik tutar mı ama iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması için tutsa iyi olacağı kanaatindeyim. Çünkü latı ay boyunca gece demedik gündüz demedik bu yarışma için çalıştık. İyi yerlere gelmeyi ve iyi ödülleri hak ettiğimizi düşünüyorum. Bolubeyi'ne de buradan sesleniyorumhacı boşver şimdi başka işleri de gel şurda iki satır da sen yaz. Çünkü bugünün sloganı belli. Son yirmi dört saat içinde kırk sekiz yazı. Bununla amaçladığımız şey Google amcanın bizim sitemizden çıkmadan tüm yazılarımıza bakması tam çıkacakken tekrar girmesini sağlamak ve bu sayede de birincilik koltuğuna oturmak.

Şimdi içinden bu taktik açıklanır mı be diye bana sövenler olabilir. Açıklanır efendim sonuçta bir sır değil ki bu. Siz şöyle düşündüyseniz, rakipler de bu yazıyı okuyacak iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması henüz bitmedi. Açık etmesen iyiydi, düşüncelerine sahip olan webmaster arkadaşlara hak veriyorum ancak bugün yazılarımızın tamamını okuyabilecek kimse olduğunu zannetmiyorum. Çünkü bugün kırksekiz tane yazı girilecek bu bloga ve bu kırksekiz yazıdan en fazla okuyanı 5-6 tanesini okuyacak. Bu yazıların tamamını okuyabilecek birisi var o da; Google Bot! Evet sayın takipçilerimiz kimse darılmasın Google Bot dışında tüm son gün yazılarını kimse okuyamaz. Ben bunu bilir bunu söylerim. Her yarım saatte bir yazı yazılmasını hedefliyorum ve bu geceden itibaren iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması içerisinde bunu uygulamaya başladım. Bu arada yazımızın sonuna doğru gelirken şu harika ötesi beş yazımızı da mutlaka incelemeniz gerektiğini düşünüyoruz:

Gazili olmak ayrıcalıktır
SEO ve Alan Adı
SEO İpucu - İçerik Kod Oranı
iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması ile SEO Teknikleri-11
Frmtr Trkygnclr'de Eski Yerimize Dönmüşüz

Bir başka iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması yazımızda buluşuncaya kadar hoş kalın hoşça kalın. Sayın takipçilerimiz bugüna kadar usanmadan bizi takip ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bir başka yazıda buluşuncaya dek Allah'a emanet olun. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder