18 Eylül 2010 Cumartesi

iyinet frmt rtrkygnclr webmaster seo yarışması hadi bakalım...

Merhaba değerli iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogunun pek değerli okuyucuları. Bugünkü yazımı biraz kısa tutacağım yaklaşık olarak 100 kelime civarında olacak yazı. Bir sonraki yazımı da ona göre yazıp bunu telafi etmeye çalışacağım.

Öncelikle başlığın neden böyle hadi bakalım ile bittiğini antalatayım önce sizlere. Efendim aslında bugün için ayırdığımız iki tane makalemiz vardı ama unutmuş ve yayınlamışız. Yayınladığımızı görünce şok olduk. Çünkü bugün ODTÜ'de son gecemizi geçireceğiz, tahmin ettiğiniz gibi UPEM 2010 yarışması bugün sonlanıyor. Bu nedenle sıkışmamak için ayırmıştık bu makaleleri ve unutup yayınlamışız biz bunları. Durum böyle olunca da fırsat bulmuşken hemen bolubeyi ile hızlı bir şekilde yazı yazmaya başladık. Umarım değerli takipçilerimiz bu duruma kızmazlar. Ama insanlık hali olur böyle şeyler değil mi sayın iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması izleyicileri? Biz de olur böyle şeyler dedik. Ve yazmaya başladık. Bolubeyi yan tarafımda tıkır tıkır başka bir yazı ile meşgul durumda. Ben de sizlere durum özeti yapıyorum. Bu nedenle kusurumuza bakmayın sevgili takipçilerimiz.

Son olarak süper ötesi, fevkaladenin fevkinde beş yazımızı da siz değerli okurlarımızın beğenisine sunmak istiyoruz. Umarım keyifle okuyacağınız yazılar bulursunuz aşağıda.

SEO ve Alan Adı
SEO İpucu - İçerik Kod Oranı
Emre kılınç
Frmtr Trkygnclr'de Eski Yerimize Dönmüşüz
Frmtr Trkygnclr'de Transfer Haberleri

Bir sonraki yazımızda görüşünceye kadar Allah’a emanet olun ve sosyal medyada, sitelerinizde, bloglarınızda bizim sitemizden ve yarışmadan bahsetmeyi unutmayın. Çünkü biz sizi seviyoruz ve sizin için yararlı olabilecek makaleler yazmaya çalışıyoruz blogumuzda. Bu nedenle de sizin de bizi seveceğinizi umut ediyoruz sayın iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogunun pek değerli takipçileri. Başka bir yazıda buluşmak ümidiyle…

Yazımızın 100 kelimeyi geçtiğini ümit ederek burada sonlandırıyorum. Görüşmek ümidiyle...

1 yorum:

  1. Webamster seo yarışması adına güzel bir yazı olmuş. yarın odtüden ayrılmanın mutluluğunu yaşamaktayım.

    YanıtlaSil