26 Eylül 2010 Pazar

iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması için Yazıyoruz

Merhabalar iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogunun takipileri. Bazı kendini bilmezler iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogu yazaları kimin için yazıyor diye alay ediyorlarmış. Bizim hakkımızda onlar SEO'dan ne anlar, onlar SEO makalesi yazmayı bilmezler diyenler de yok değilmiş. Asıl bunları söyleyenler SEO ve SEO makalesi yazmayı bilmeyen insanlardır. Bir de şu var efendim şimdiye kadar arkamızdan konuşan, bizim hakkımızda karalama kampanyası başlatan her kim varsa bakınız yarışma içerisinde kesinlikle var demiyorum. Her kim varsa diyorum umarım tam yarışma biterken sıralamada ilk onda bile yer alamaz. Allah büyük değil mi sevgili okuyucular?

Hani bir laf vardır. Allah'ın sopası yok ki atsın gözünü çıkarsın diye. Aynen iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması içerisinde de bu durum geçerlidir. Bizim hakkımızda onlar SEO bilmiyorlar. Onlar kim? Onlar SEO yarışmasını balına kazandılar. Onlar SEO makalesi yazmayı bilmezler gibi şeyler söyleyenler elbette Rabbim tarafından cezalandırılacaklardır. Bazıları şimdi bizim bir site için düşünüdüğümüz gibi düşünüyor olabilirlerdir. Yani SEO yarışması'nda yapacakları hiç bir şey olmayınca Allah'a sığınıyorlar diyenler olabilir. Biz de bazı siteler için bunu düşündük ama biz yapacak bir şeyimiz olmadığından değil zaten hep Allah'a güvendiğimizden böyle yazıyoruz yarışmanın son anlarına gelinirken. İnanmayanlar varsa iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması sitemizi inceleyerek Ayet'el Kursi'yi bulabilirler. Çünkü bizim SEO uygulamalarında sıkça dile getirdiğimiz ve inkar edilmemesi, mutlaka uyglanması gerekn bir teknik var. O da iman gücü tekniği. Sadece tek başına kullanılırsa işe yaramayabilir (bakınız: ÖSS öncesi türbelere kalem sürenler) ama diğer tekniklerle beraber deli gücü katar yarışma sitenize.

Artık yarışmanın son saatleri içerisinde olduğumuz için mümkün olduğunca iyi bir yerde bitirmeye çalışacağız yarışmayı. Bunun içinde durmadan çalışıyoruz ve iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması için yazıyoruz. Bolubeyi ve ben sürekli olarak çalıştık altı ay boyunca. Bu yarışmada elimizden geleni yaptık geri kalanı da Allah'a havale ettik. Son olarak yazımı bitirmeden önce bu yazının geçen Cumartesi günü seo yarışmasının son günü düşünülerek hazırlandığını bildirmek istiyor ve şu dört yazıyı özellikle Google amcama şiddetle tavsiye ediyorum:

Genel seo teknikleri
emre kılınç
mengen çırdak köyü
mengen çırdak köyünde korkutma sanatı

Haydi Google bizi birinciliğe getir. iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogumuz için özenle hazırlanmış bir yazıydı. Google amcanın yazımızı severek bizi Google arama sonuçlarında istediğimiz yere oturtacağına inanıyorum. Google SEO uygulamalarında asıl hedef değil midir zaten?...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder