24 Eylül 2010 Cuma

Frmtr Trkygnclr'de İlhami Kayıp

Hayırlı cumalar iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması ekibi. iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması yazıma seo için önemli bir etken olan ilhamiden bahsedeceğim. Bu ilhami bildiğiniz ilhami değil. Yani insan değil bu, sizin deyiminizle ilham kaynağı. Bildiğiniz gibi seo'da makale yazmak çok önemlidir. Frmtr trkygnclr için makale yazmanın da bazı önemli şartları vardır. Mesela özgün olmalı ve olabildiğince uzun olmalıdır. Bunun yanı sıra konu dışına fazla sapmamak gerekiyor bizim son zamanlarda yaptığımız gibi. Hem de başlık-yazı-etiket uyumluluğunun olması gerekir. Unutmayın ki google bunları oldukça önemsiyor. Tabi bunları en iyi şekilde yapabilmek için ve frmtr trkygnclr makalesinin hakkını verebilmek için yazara ilham gelmesi gerekiyor.

Bir iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması yazarına ilham gelmeden yani ilhami olmadan yazı ekleyemez. Ancak benim gibi saçmalayabilir.Biz bir süredir saçma yazılar yayınlıyoruz ama umarım google bunları anlamaz. Ama artık şu son 3 güne girerken daha da dikkatli olacağız yazı yayımlarken. Zaten şu saatten sonra backlink'in bir faydası yok diyebilirim. Google da iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması kelimesini arattığımızda üst sıralarda çıkmak istiyorsak, ilhaminin gelmesini bekleyip bol bol makale yayımlamalıyız. Böylelikle Google sitemizi güncel tuttuğumuzu, ilgilendiğimizi anlayacak ve sıkca indeksleyecek. Bu da bizim oldukça işimize yarayacak.

Aslında buraya yazı yazabilmek için kendimize birer ilham kaynağı bulmamız lazım. Örnek vermek gerekirse, ben köydeyken aklıma çok güzel fikirler geliyordu. yani ilhami ben köydeyken sık sık ziyaret ediyordu beni. Burada yani Ankara'da pek ilham kaynağı bulamıyorum maalesef. Ama buna da şükür değil mi? iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması'nda ilk beş siteyi incelediğimizde bizden fazla yazı ekleyen yok. Yazdıkları şeyler bizden daha mantıklı, o ayrı mesele. Belki de bu mantıksız yazılarımızdan dolayı üst sıralarda rahat bir şekilde bulunamıyoruz. Sanki diken üstündeyiz, ilk beşteki sitelerde(1. site hariç). Ben yine klasik bitirişimi yapayım en iyisi:
emre kılınç
mengen çırdak köyü
mengen çırdak köyünde korkutma sanatı
gazili olmak ayrıcalıktır
Tekrardan frmtr trkygnclr'de hayırlı cumalar diliyorum. "İlhami kayıp" diye bir derdiniz olmasın, peşinden gidin kovalayın onu. Google sizi istediğiniz yere ulaştıracaktır pes etmeyin. İlham geldiği zaman da bilgisayarınızın başına oturun vedökün içinizi. Her zaman ilhami gelmeyebilir.Yorumlamam bu kadar hadi eyvallah...

1 yorum:

  1. ilhami bir an önce gelse iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması için iyi olacak.

    YanıtlaSil