27 Eylül 2010 Pazartesi

Televizyon Başındayım

Goodnight iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması blogunun üyeleri bu eklentimin tamamen özgün olmasını istiyorum. Bu sebep hasebiyle daha önceden kullanmadığım sözcükler kullanmaya çalışacağım ve istemeden manasız tümleçler kullanabilirim. Artık cümle alem müsabakanın son bulmasını bekliyorlar bu arada da hacatlarını tedarik etmeye çalışıyorlar. Ne olabilir bu hacatlar; çiş molası, kahve meşrubat molası gibi. Ben de resimli kutu diye tabir edilen televizyon veya kısaltması tv seyir ediyorum. Bu televizyonda farklı farklı programlar mevcut. Kimisinde spor, dizi, film, siyaset, kimisinde ise belgeseller var. Beni ilgilendiren kısım show tv'deki Türk Malı dizisi ve Digitürk'teki Ali Sami Yen stadındaki Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı. Hanemizde digitürk mevcut olmadığı için futbol maçı müsabakasını seyir edememekteyim. Lakin, maç son bulduğunda ntv spor veya trt-1'den stadyum programı aracılığı ile özetini seyredebileceğim.

Bu makalem yarışma sonlanmadan evvel ki son makalem, tevekkül makalemi saymaz isek eğer. Çünkü tevekkül yazım hazır durumda ve bitime kısa bir süre kala yayımlanacak. Bu artık benim son atağım deme imkanı bulabilirim. Hiç kullanmadığım sözcükler ile tümleçler kurmaya çalışarak özgün bir makale çıkarıyorum, en azından ben böyle olduğunu düşünüyorum, öyleyse varım:D Şu an Türk malındaki Abiye karakterli şahıs kelimeleri çok bozuk kullanıyor, eğer ona uyarsam iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması ailesi bir mana veremeyebilirler. Televizyon gibi aletler cümle bozukluklarına yol açabiliyorlar.

Televizyondan biraz arama optimizasyonu yarışmasına dönelim. Artık sıralamalar aşağı yukarı belli oldu gibi ama,şöyle bir atasözü vardır:"dereyi görmeden paçaları sıvama". Google efendinin de ne yapacağını kestiremiyorsunuz. Bugün edindiğim tecrübeye göre başka bir deyişle deneyime göre 10 dakika içerisinde değişiklik oldu. Çıkmayan candan ümit kesilmez diyerek bekleyişe devam ediyoruz. Bu özgün yazımın yarar getirmesi isteği ile iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması camiasına selam ve sevgilerimi yolluyorum. Hoşça kalın, Kendinize iyi davranın...

2 yorum:

  1. bu arada maç 6-2 bitti fenerbahçeli "iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması" okurlarını tebrik ederim

    YanıtlaSil
  2. Hayırlısı ile biter "iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması" umarım.

    YanıtlaSil